Představení blogu

Vítejte na našem blogu, ve kterém se budeme zabývat především správou a údržbou nemovitostí. Můžete se těšit na mnoho zajímavých informací a rad pro společenství vlastníků jednotek, bytová družstva, členy výboru, členy představenstva, majitele bytových domů. Můžete se na nás obrátit s dotazy v rámci bytové problematiky nebo kompletní správy nemovitostí

Moderní správa nemovitostí – více než 20 let zkušeností, které Vám zaručí spolehlivého obchodního partnera, který má velký náskok díky informační technologii.

Od založení naší společnosti jsme se snažili přizpůsobit celou naší organizaci tak, abyste se na nás mohli plně spolehnout, protože víme, že najít v dnešní době spolehlivého a solidního partnera je nelehký úkol. Zabýváme se poskytováním služeb již od roku 1997.

Spolupracujeme na bázi vzájemné důvěry. Jsme transparentní a otevření. Uvědomujeme si, že svět není dokonalý, ale snažíme se dokonalosti přibližovat ve všem, co děláme. Veškerým Vašim požadavkům se věnujeme okamžitě. E-mailovou komunikaci vyřizujeme do 60 minut.

Zajímá Vás téma které zde chybí? Klidně nám napište. Rádi Vám pomůžeme, ikdyž nejste zrovna naším klientem.